Zoekmachine Marketing

Een hoge positie in zoekmachines draagt bij aan de merkbeleving bij uw klanten. Hoe hoger uw positie des te meer bezoekers u zult krijgen. Wij maken gebruik van de methodes bij Google om u van bezoek te voorzien.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Door middel van Search Engine Optimisation kunt u meer bezoekers genereren. Door middel van content en techniek optimalisatie zullen wij proberen uw positie in Google te verbeteren. De techniek, content en de populariteit van een site wordt door ons verbeterd. Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn investering. Het succes zal langer op zich laten wachten dan bij Search Engine Advertising (SEA). Echter wanneer u succes boekt zal deze langer blijven dan bij SEA.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Bij Search Engine Advertising (SEA) wordt gebruik gemaakt van Cost per click. Dit betekent dat u voor elke bezoeker een vergoeding betaalt aan google. Met advertentiecampagnes kunnen we de juiste boodschap aan de juiste gebruiker tonen. We kunnen bijna direct starten hiermee en zullen vrijwel direct resultaat zien. Wanneer u stopt met de advertentiecampagnes dan stopt uw bezoek ook.

 

Uw online successen online meten met Google Analytics.

Online kanalen om je doel en doelgroep te bereiken.

Uw online successen online meten met Google Analytics.

Bereik uw doelgroep via zoekresultaten van Google.