Online Marketing

Bij i-Biz Solutions focussen we ons op online marketing activiteiten. Wij weten dat zonder diverse online marketing activiteiten een organisatie zich niet verder kan ontwikkelen. Daarom bieden wij u een aantal online marketing activiteiten aan.

Online adverteren

Wij onderzoeken op welke wijze u het beste kunt adverteren op het internet. Daarnaast implementeren en beheren wij uw campagne zodat u het maximale rendement uit uw online budget haalt.

Zoekmachine marketing

Wij analyseren het zoekgedrag van uw klanten. Op basis van deze analyse stellen wij een strategie op en gaan wij, samen met u, uw website zo inrichten dat bezoekers op Google uw website zullen vinden op relevante zoekwoorden.

Overige marketing

Wij begeleiden en adviseren u over hoe u het beste uw doelgroep kunt bereiken door middel van onder andere social media, video content en content marketing.

Web applicaties

Wij begeleiden u bij het opzetten van een nieuwe web applicatie of het optimaliseren van een bestaande applicaties. Wij zullen alle betrokkenen partijen bij elkaar brengen en het tot een succesvol einde brengen.

Web analytics

Wij analyseren het gedrag van uw bezoekers, daarbij kijken we naar hoe bezoekers op uw website terecht komen en hoe zij zich gedragen wanneer zij op uw website zijn aangekomen. Daarnaast kijken wij naar de verbeterpunten in uw conversie kanaal.

Project management

Wij begeleiden bedrijven het opzetten van nieuwe website. Wij gaan met u kijken naar wat uw wensen zijn en hoe we deze kunnen vertalen naar een succesvolle omgeving. Als u dat wilt kunnen wij diverse partijen bij elkaar brengen en zullen wij als aanspreekpunt naar voren treden. U hoeft dan niet meer na te denken over wie u uw vraag moet stellen.

[cta id=”535″]

Uw online successen online meten met Google Analytics.

Online kanalen om je doel en doelgroep te bereiken.

Uw online successen online meten met Google Analytics.

Bereik uw doelgroep via zoekresultaten van Google.