Online adverteren

Online adverteren

Bij online adverteren kan je snel en gericht je doelgroep bereiken. Door middel van herhaling van advertenties en het zelf bepalen van de frequentie werk je naast het behalen van relevant bezoek ook aan je branding. Het effect van online adverteren is door middel van web analytics goed meetbaar.

Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren is een van de mogelijkheden die geboden wordt door i-Biz Solutions. Bij het adverteren op de zoekmachine Google gaan wij op zoek naar relevant zoekwoorden en advertentie teksten en gaan deze tonen bij de zoekresultaten. Met zoekmachine adverteren bereik je de doelgroep wanneer zij op zoek zijn naar een bepaalde dienst/product. Met zoekmachine adverteren kan je dus perfect inspelen op de vraag en wensen van de klant.

Ik wil adverteren op Google

Google Remarketing

Naast nieuwe bezoekers bereiken door bijvoorbeeld advertenties op Google is het ook mogelijk om bezoekers opnieuw te bereiken. Door middel van Google Remarketing kunnen we ervoor zorgen dat mensen die een bepaalde doel/pagina op uw website hebben bereikt nogmaals herinnerd worden met uw boodschap. U kunt dus de mensen die in het bestelproces afhaken op nieuw bereiken en proberen te overtuigen met Google Remarketing.

Ik wil adverteren op Google

Optimaliseren van online campagnes

Naast het opzetten van nieuwe advertentie campagnes is i-Biz Solutions ook gespecialiseerd in het optimaliseren van uw online campagnes. Wij kijken er graag naar en adviseren u hierin. Of nemen het complete beheer van u over zodat u zich kan richten op de bedrijfsvoering.

Ik wil adverteren op Google

Gecertificeerd Google AdWords Specialist

i-Biz Solutions is individueel gecertificeerd door Google voor het Google AdWords programma. Voor meer informatie kunt u terecht op onze profiel pagina.

GoogleAdWordsCertified

 

 

 

 

 

 

[cta id=”514″]

Uw online successen online meten met Google Analytics.

Online kanalen om je doel en doelgroep te bereiken.

Uw online successen online meten met Google Analytics.

Bereik uw doelgroep via zoekresultaten van Google.